tiistai 8. toukokuuta 2012

Porkkanaletut


2 porkkanaa raastettuna
1 dl oolannin perunamuussiainesta
3 dl kaurajuomaa
(osan kaurajuomasta voi korvata vissyllä jos kaipaa lettuihin kuohkeutta)
2 dl provenan täyskaurajauhoja
1 rkl perunajauhoa
½ - 1 tl suolaa
1 rkl auringonkukkaöljyä

Mittaa jauhot sekä suola taikinakulhoon ja lisää joukkoon neste koko ajan sekoittaen. Lisää taikinaan porkkanaraaste ja öljy. Anna turvota 10 minuuttia. Tässä vaiheessa on hyvä tarkastaa nesteen määrä, taikina saa kuitenkin olla suhteellisen paksua. Paista letut pannulla auringonkukkaöljyssä. Kypsennä lettuja vielä 10 minuuttia 175 asteisessa uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti