sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kasvisgratiini



½ dl sopivaa öljyä
3 rkl kaurajauhoja
4-5 dl kaurajuomaa
1 tl sipulijauhetta
½ rkl oluthiivahiutaleita
suolaa
ripaus valkopippuria
pilkottuja kasviksia; tällä kertaa ½ isosta kukkakaalista ja 3 porkkanaa

Lado pilkotut kasvikset uunivuoan pohjalle. Laita kattilaan öljy ja jauhot, anna kuumentua ja lisää joukkoon kaurajuoma koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen sakeutua ja lisää mausteet. Kaada kastike kasvisten päälle. Paista gratiinia 200 asteisessa uunissa noin tunti. Kääntele gratiinia kypsennyksen aikana, mikäli pinta alkaa ruskistua liikaa. Lyhyempi kypsennys riittää, jos kasviksia höyryttää ennen uuniin laittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti