lauantai 5. toukokuuta 2012

Kananuggetit

Näin meillä korvataan kananuggetit. Broiskun fileet annospaloiksi, pintaan mausteita ja panerointi profiberin perunakuidulla. Sitten vaan auringonkukkaöljyyn pannulle paistumaan. Broiskut on paistamisen jälkeen hyvä käyttää talouspaperilla lepäämässä, niin liika rasva imeytyy pois. Tällä kertaa kylkiäisenä pinaattiperunamuussia. Pinaatti siis kokeilussa, toivottavasti sopii.


Aika usein meillä syö kaikki allergiaruokaa ja näin ollen olen pyrkinyt silloin tällöin hemmottelemaan kanssamatkustajia hieman epäterveellisemmälläkin ruoalla, vaikka onhan nämä vielä ihan eri sarjassa kuin mäkkäri, terveysnugetteja, hah. Viikolla sitten höyrytettyjä kasviksia taas. Nämä on lisäksi superhelppoja tehdä. Ruokapöydästä kuuluu tyytyväistä hyrinää ja äti pääsee helpolla. Tykkään kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti