torstai 10. toukokuuta 2012

Pinaattiletut

Siitepölytilanne on laittanut kyllä ruokapuolen pakkaa ihan sekaisin.  Myös lievää syömättömyyttä on ollut ilmassa, johtuneekohan tuokin siitepölyn tuomasta tukkoisesta olosta. Näin ollen sitä pitää laittaa sellaista ruokaa mitä asiakkaat suostuu syömään. Lihan syönnissähän meillä ei ole koskaan ollut ongelmaa, lisäkepuoli on se hankalampi. Pinaatti on siirtynyt sopivien listalle, soppa ei uppoa, pinaattilettuja siis. Nämä ainakin löytävät tiensä suuhun lattian sijaan.


2 dl kaurajuomaa
1 dl provenen täyskaurajauhoa
(½ dl tattarijauhoa + ½ dl kaurajauhoa suhteella tulee myös tosi hyviä)
5 kuutiota pakastepinaattia sulatettuna
1 rkl tärkkelysjauhoa
1 rkl sopivaa öljyä
ripaus suolaa, valkopippuria ja sipulijauhetta

Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota kymmenisen minuuttia. Paista letut öljytyllä pannulla. Meillä kylkiäisenä perinteisesti puolukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti