perjantai 22. helmikuuta 2013

Spaghetti Bolognese


½ dl oliiviöljyä
400g porsaan jauhelihaa
2 sipulia
3 valkosipulia
8 aurinkokuivattua tomaattia
1 kesäkurpitsa raastettuna
1 iso porkkana raastettuna
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
2 tl paprikajauhetta
1tl oreganoa, basilikaa, timjmia, valkosipulijauhetta
4 dl vettä
1½ dl kaurajuomaa (oatly luomu)
½ rkl perunajauhoja

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Lisää jauhelihan joukkoon ensin pienityt aurinkokuivatut tomaatit ja hetken kuluttua raasteet. Anna kypsyä hetki, mausta ja lisää vesi. Hauduta noin vartti kunnes neste on haihtunut kolmannekseen. Lisää lopuksi keskenään sekoitettu perunajauho ja kaurajuoma. Kaada seos jauhelihan joukkoon, sekoita ja anna pulpahtaa. Alla kuvat sekä Kaverin annoksesta (vasemmalla) tattaripastalla, että Esikon annoksesta (oikealla) maissispaghetilla ja parmesaaniraasteella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti