maanantai 25. helmikuuta 2013

Lämpimät voileivät

Lämpäimät voileivät ovat sellainen ylellisyys, joita meillä ole ihan toviin syöty. Nyt kuitenkin onnistuvat valtavan hyvin ja päästiin herkuttelemaan. :) Pohjana käytin luontaisesti gluteenitonta kauraleipää.



Mittaa kuhoon 1 rkl perunajauhoja ja 1/4 tl ksantaania. Lisää joukkoon pieni loraus kaurajuomaa (oatly luomu) ja sekoita tahnaksi. Lisää joukkoon 2 rkl oliiviöljyä ja lisää kaurajuomaa koko ajan sekoittaen . Yhteensä käytin noin desin kaurajuomaa ja seoksen koostumus muistutti lähinnä löysää viiliä. Seoksen maustoin seuraavasti: 1tl sinappia ja ripauksella sipuljauhetta, valkosipulijahetta, kuivattua ruohosipulia, kurkumaa sekä 1 rkl oluthiivahiutaleita. Seoksen joukkoon pilkoin yhden kypsän broilerin rintapalan sekä neljänneksen paprikasta. Leivät sipaisin ketsupilla ja ripauksella oreganoa ennen täytteen levittämistä. Pinnalle muutama tippa öljyä ja leivät kiertoilmauuniin 225 asteeseen kymmeneksi minuutiksi. Rucolaa vielä kruunuksi ja maistuipa hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti