tiistai 5. helmikuuta 2013

Possun kyljykset

Tätä ruokaa tulee ajoin tehtyä, mutta eipä ole aiemmin tullut postattua. Tämän voi tehdä ihan ehdasta kyljyslihasta, mutta myös ulkofileestä onnistuu, kuten tällä kertaa tuli tehtyä.


Porsaan kyljyksiä tai ulkofileetä (6kpl)
3 sipulia
1-2 rkl sinappia (kotisinappi)
1 l vettä
suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta
paistamiseen sopivaa öljyä

Ota lihat hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Paista lihoihin kaunis pinta kuumalla pannulla öljyssä. Mausta mustapippurilla ja reilulla suolalla. Lado lihat uunivuokaan. Paista sitten pilkottu sipuli, lisää tarvittaessa öljyä ja mausta sipulit valkosipulijauheella. Lisää pannulle vesi ja anna kiehahtaa. Lisää sinappi ja sekoita. Kaada neste ja sipulit uunivuokaan lihojen päälle ja hauduta 175 asteisessa uunissa reilu tunti. Mitä pidempään sen parempi. Lihoja saattaa joutua kertaalleen kääntämään. Myös nesteen määrää kannattaa tarkkailla.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti