tiistai 9. lokakuuta 2012

Jauhelihaperunasoselaatikko





n. 300g porsaan jauhelihaa
2 sipulia
suolaa
valkosipulijauhetta
ruohosipulia
kuivattua persiljaa
mauste- ja mustapippurirouhetta
n. 1l perunasosetta
öljyä






Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Valmista perunasose ja paista jauheliha sekä sipuli tilkassa öljyä. Mausta liha suolalla, valkosipulilla, ruohosipulilla, persiljalla sekä pippurilla. Perunasoseen sekaankin voi lisätä ripauksen suolaa sekä pari ruokalusikallista öljyä. Sekoita paistettu jauheliha ja perunasose keskeneeän ja kaada öljyttyyn vuokaan. Pinnallekin voi lorauttaa hieman ölyä, jos tykkää rapeammasta ja ruskeammasta pinnasta. Paista puolisen tuntia. Tämä korvaa viljavammaisten ruokapöydässä kivasti makaronilaatikon ja yksinkertainen on vaan joskus ihan parasta. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti