maanantai 4. maaliskuuta 2013

Jauhelihakastike ton-ton-ton


400g porsaan jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
öljyä
2 rkl tattarijauhoja
1 rkl provenan täyskaurajauhoja
1 tl sipulijauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl paprikajauhetta
suolaa, mustapippuria ja maustepippuria maun mukaan
(1 rkl ketsuppia (Felix))
½ l vettä
 
Paista jauheliha ja pilkotut sipulit öljyssä. Mausta ja lisää paistetun lihan joukkoon jauhot. Anna jauhojen ruskistua ja lisää sitten vesi koko ajan sekoittaen. Lisää ketsuppi, sekoita ja anna kastikkeen hautua 10-15 minuuttia. Kuvassa Esikon annos Moilasen täysjyväriisimakaronilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti