keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Cordon Bleu without Cordon :D

Yksitoikkoiseen lihapuoleen on kiva silloin tällöin kehitellä pientä vaihtelua. Aito sveitsinleikehän on meidän taloudessa kaukainen haave, mutta sen pikkuserkku maistui oikein hyvältä. Kaverin sanoin: Hyvä pihvi, lisää!


Leikkeet valmistuivat possun ulkofileestä, jonka leikkasin noin sentin siivuiksi ja nuijin ohueksi. Toiselle reunalle puolikas siivu parmankinkkua ja toinen puolikas käännetään kanneksi. Tässä vaiheessa liha on hyvä painaa suht voimakkaasti yhteen, jotta paketti kestää kasassa leivityksen ajan. Leivityksen tein samoin kuin näissä leivitetyissä possun leikkeissä, sillä erotuksella, että en lihoja liottanut mausteliemessä, käytin ainostaan niin, että jauhotus sai tarttumapinnan. Mausteet lisäsin siis jauhojen joukkoon sinappia lukuun ottamatta. Suolan kanssa kannattaa ottaa rauhallisesti, koska parmankinkkuhan on todella suolaista. Leikkeet paistoin pannulla oliiviöljyssä. Meillä tykättiin kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti