perjantai 22. maaliskuuta 2013

Italian salaatti ton-ton-ton

Iltapalaksi pyöräytettiin  italiansalaattia. Ajatus sai alkunsa ruoalta tähteeksi jääneistä makaroneista. Allergiamatkalla blogista taannoin löytämäni majoneesiohje pääsi jälleen testaukseen ja hienostihan se taasen toimi. Jälleen majoneesi valmistui Oatlyn luomu kaurajuomasta, tillin jätin kokonaan pois ja etikkaakin laitoin huomatavasti vähemmän. Tämä oli kannattava veto senkin puoleen, että suolakurkut ovat suht etikkaisia. Ja taas täytyy ihmetellä samaa, miksi kaikkeen täytyy työntää e-aineita? Suolakurkkuihinkin mätetään ties mitä stabilointiainetta ja väriä. Siis väriä, suolakurkkuihin! Euroshoppereissa ei ole mitään ylimääräistä ja purkin kyljestä löytyy yksityiskohtainen tuoteseloste. Kerrankn halpa on hyvää. Hyvä Puola!


n. 3 dl kypsää (Moilasen täysriisi) makaronia
2 dl tuorekurkkua pienenä kuutiona
1 iso kypsä porkkana (n. 1 dl)
1 dl (Euroshopper) suolakurkkua 
5 siivua Vatajan lisäaineetona pyökkisavustettua kinkkua
1 dl vegemajoneesia

Keitä porkkana, kuutioituna taikka kokonaisena, jonka sitten kypsänä kuutioi. Makuasia. Kuutio myös kurkut ja kinkut. Lisää sekaan makaronit ja majoneesi. Sekoita. Tämän ei tarvitse edes antaa mielestäni tekeytyä. Maistui mainiolta heti valmistuttuaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti