1 dl provenan täyskaurajauhoa
½ dl maizenaa
½ dl perunajauhoa
¾ dl tomusokeria
tl kärjellinen ksantaania ja psylliumia
ripaus suolaa
½ tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
¼ tl vaniljaa
½ dl aurinonkukkaöljyä
1 rkl siirappia
1 dl kaurajuomaa
1 dl pieneksi pilkottua raparperia
2 rkl sokeria
1 rkl sulaa kookosöljyä
½ dl puhdaskaurahiutaleita
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten kaurajuoma, siirappi, vanilja sekä öljy. Sekoita tasaiseksi ja anna seisoa sen aikaa, kun valmistelet täytteen. Kuori ja pilko raparperi. Lisää raparperit, sokeri ja kaurahiutaleet sulan kookosöljyn joukkoon ja sekoita yhteen. Kaada taikina vuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperi ja ripottele päälle raparperitäyte. Paista piirasta 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti