Siitepölytilanne on laittanut kyllä ruokapuolen pakkaa ihan
sekaisin. Myös lievää syömättömyyttä on ollut ilmassa, johtuneekohan
tuokin siitepölyn tuomasta tukkoisesta olosta. Näin ollen sitä pitää
laittaa sellaista ruokaa mitä asiakkaat suostuu syömään. Lihan
syönnissähän meillä ei ole koskaan ollut ongelmaa, lisäkepuoli on se
hankalampi. Pinaatti on siirtynyt sopivien listalle, soppa ei uppoa,
pinaattilettuja siis. Nämä ainakin löytävät tiensä suuhun lattian
sijaan.
2 dl kaurajuomaa
1 dl provenen täyskaurajauhoa
(½ dl tattarijauhoa + ½ dl kaurajauhoa suhteella tulee myös tosi hyviä)
5 kuutiota pakastepinaattia sulatettuna
1 rkl tärkkelysjauhoa
1 rkl sopivaa öljyä
ripaus suolaa, valkopippuria ja sipulijauhetta
Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota
kymmenisen minuuttia. Paista letut öljytyllä pannulla. Meillä
kylkiäisenä perinteisesti puolukkaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti