Näin meillä korvataan kananuggetit. Broiskun fileet
annospaloiksi, pintaan mausteita ja panerointi profiberin
perunakuidulla. Sitten vaan auringonkukkaöljyyn pannulle paistumaan.
Broiskut on paistamisen jälkeen hyvä käyttää talouspaperilla lepäämässä,
niin liika rasva imeytyy pois. Tällä kertaa kylkiäisenä
pinaattiperunamuussia. Pinaatti siis kokeilussa, toivottavasti sopii.
Aika usein meillä syö kaikki allergiaruokaa ja näin ollen olen
pyrkinyt silloin tällöin hemmottelemaan kanssamatkustajia hieman
epäterveellisemmälläkin ruoalla, vaikka onhan nämä vielä ihan eri
sarjassa kuin mäkkäri, terveysnugetteja, hah. Viikolla sitten
höyrytettyjä kasviksia taas. Nämä on lisäksi superhelppoja tehdä.
Ruokapöydästä kuuluu tyytyväistä hyrinää ja äti pääsee helpolla. Tykkään
kyllä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti