Pintamaustetut broilerin rintapalat ovat tosi näppäriä
moneen ruokaan. Pinta on ronskisti mausteinen, mutta sisältä tunnistaa
kanaksi ilman suurempia ponnisteluja. Näitä meillä käytetään
broiskusalaattiin, pizzan täytteeksi, voileipien väliin, leikkeleeksi
tai ihan lämpimänä ruokana. Mausteita vaihtamalla muuntuu moneksi.
Todella helppoa, nopeaa ja hyvää. Tiskiä tulee vähän, kun lihat
maustuvat omassa pakkauksessaan. Tällä kertaa broileri täydensi
äitienpäiväateriaa. Eikös vaan äidin kelvannut...
Avaa broiskupaketit ja levitä lihapalat pakettiin
niin, että saat ripoteltua kaikkialle mausteita. Mausta broiskut esim.
suolalla, valkosipulijauheella, paprikajauheella, mustapippurilla,
sipulijauheella ja tuoreilla yrteillä. Ripaus sokeria tai sipaisu
hunajaa antaa pinnalle mukavasti väriä ja rapeutta. Pirskottele lihojen
päälle hieman sopivaa öljyä. Käännä lihat ja mausta myös toinen puoli.
Anna kanojen maustua huoneen lämmössä reilu puoli tuntia. Paista 20-30
minuuttia 175 asteessa grillivastuksen alla. Paistoaika riippuu lihan
paksuudesta. Liian pitkällä paistoajalla lihasta tulee mielestäni kuivaa
ja sitkeää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti