keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Riisipuuroa täysjyvähiutaleista

Tämä on pitänyt postata monta monituista kertaa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Yksi meidän lasten lemppareista on riisipuuro. Aidon keittämiseen vaan menee kovin kauan ja valkoista riisihiutaletta meillä kartetaan kuin ruttoa; tyhjää syömistä. Urtekramin riisihiutaleista sen sijaan tulee ihanaa puuroa, jossa sentään on vähän kuituakin (4,6). Yllättäen ja kokeilujen kautta ollaan huomattu, että tämä kannattaa riisijuoman sijaan keittää Oatlyn luomu kaurajuomaan, täydellinen avioliitto. :) Hiutaleiden ja nesteen suhde on suunnilleen samoissa kuin vaikka kaurapuurossa eikä keittoaikakaan ole sen pidempi. Päälle tietenkin sokerikanelia ja "voita".


Herkullisia puurohetkiä!

3 kommenttia: