tiistai 3. heinäkuuta 2012

Mustikkapannukakku



  1l kaurajuomaa
4 dl oolannin muussiainesta
4 dl provenan täyskaurajauhoaja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1-1½ tl suolaa
1 dl sokeria
½ tl aitoa vaniljaa
½ dl auringonkukkaöljyä
4 dl mustikoita
 
Kuumenna puolet kaurajuomasta ja lisää siihen perunamuussiaines. Ota kattila levyltä ja lisää loppu kaurajuoma. Seoksen on hyvä antaa jäähtyä suhteellisen haaleaksi ennen jauhojen lisäämistä. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota hetki. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele päälle mustikat. Paista 225 asteessa noin 30-35 minuuttia. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti