Monen perheen ruokapöydässä varmaan syödään broileria
kermakastikkeessa. Meillä se ei ihan kirjaimellisesti onnistu, mutta
tässä meidän vastine kyseisestä ruokalajista. Aikuisille ja
aikuisenmielisille pieni loraus soijakastiketta oman annoksen päälle
kruunaa aterian.
Paista kanat ja kuutioitu sipuli pannulla. Suolaa paistamisen
alkuvaiheessa. Lisää mausteet ja osa kaurajuomasta. Kaurajuoma kannattaa
lisätä muutamassa erässä ja viimeinen desi juuri ennen tarjoilua. Tulee
kivempi väri ja koostumus. Hauduta kastiketta kymmenisen minuuttia.
Suurusta perunajauhosuuruksella. Perunajauholla suurustaessa kannattaa
olla tarkkana. Lopputulos on helposti kiisselimäinen, jos innostuu
suurustamaan liian reilulla kädellä. Lisää loppu kauramaito ja vielä
ripaus kuivattua persiljaa väriä antamaan.
450g maustamattomia broilerin filesuikaleita
1 sipuli
½-1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
½ tl paprikajauhetta
½ tl rakuunaa tai timjamia
1 tl kuivattua persiljaa
½ tl sipulijauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
ripaus oluthiivahiutaleita
4-5 dl kaurajuomaa
1 tl perunajauhoa + 2 rkl vettä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti