torstai 24. maaliskuuta 2016

Kaiketonta juustoa

Blogia on tullut viime aikoina päivitettyä harvakseltaan... Mitä? Eikö kerran vuodessa riitä? :D
Harkitsin jo lopettamistakin, mutta sitten tuumin, että kirjoittelen kun jaksan. Ei ne ruokaohjeet vanhaksi mene. Ja nyt tuli fiilis kirjoitella!

Meillä on talven aikana elvytelty jo menneisyyteen hukatuksi luultuja ruokia, kun paikallisen marketin hyllyihin ilmestyi kaiketonta Violife merkkistä juustoa. Juusto on maidoton, gluteeniton, soijaton, munaton ja meille tärkeänä myös rypsitön. On leivän päälle vuoltavaa ja parmesaania pastaan. Hämmentävän juustoinen maku noissa, vaikka eihän se nyt ihan yksi yhteen olekkaan. Ruoan valmistuksessa nämä ovat olleet kultaakin kalliimpia. Ja Kaveri on niin ikionnellinen omasta juustostaan, että tämän äidin sydän on edelleen ihan sykkyrällä. Suosittelen kaikille maitovammaisille tätä.

Alla olevissa kuvissa parmesaani vasemmalla ja edamin tapainen oikealla. Pizzajuustoakin tältä valmistajalta löytyy ja se on parhaiten sulavaa esim. kuorrutteissa ja sen sellaisissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti