keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Grillatut herkkusienet


Pekoniin käärityt juustotäytteiset herkkusienet tuntuvat olevan monen suosikkigrillattavaa näin kesäisin. Meidän grillissä valmistuu tätä nykyä parmankinkkuun käärittyjä herkkusieniä. Ollaan hullaannuttu parmankinkun makuun ja lisäaineettomuuteen. Kaverin versioihin ei luonnollisestikaan tule juustoa, mutta sienet kyllä tekevät kauppansa näinkin. Paitsi äidille: en ymmärrä tätä ruokaa... Sienet ja kinkut erikseen maistuvat kyllä. :D Muu perhe kyllä vetelee suu virneessä. Pieni loraus öljyä ei ole pahitteeksi, kun parman kinkussa itsessään ei sitä useinkaan ole.

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Kävin täältä katsomassa kuulumisia ;) Hienoa että riisi näyttää sopivan kaverille! On kyllä mainioita ohjeita, jotakin nappasin tulevaisuutta varten kokeiluun.
    Päiskä

    VastaaPoista
  2. Mä oon noita tehnyt mut amerikanpekoniin käärittynä. :) Miks mä en oo tajunnut kääriä noita paramakinkkuun joka on myös mun herkkua... Seuravaalla kerralla teenkin tolla sun ohjeella! ♥ Kiitti vinkistä! ♥

    VastaaPoista