8 broilerin koipipalaa
2 rkl maizenaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl valkosipulijauhetta
1 rkl sipulijauhetta
1 rkl kuivattua persiljaa
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl inkivääriä
½ rkl sokeria
1½ tl suolaa
Mittaa mausteet muovipussiin. Jaon mausteseoksen kahteen pussiin, näin mausteet saa jakautumaan tasaisemmin lihojen pintaan. Sekoita maustesos hyvin ja laita lihat pussiin. Ravistele pussia niin, että mausteseosta on tasisesti joka puolella. Lado broiskut uunivuokaan. Vuoan on hyvä olla niin suuri, etteivät lihat kosketa toisiaan. Anna lihojen maustua huoneen lämmössä puoli tuntia. Paista broiskuja 220 asteessa noin 45 minuuttia. Käännä lihoja muutaman kerran paistamisen aikana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti