Valkosipulista hattu pois, loraus öljyä ja ripaus suolaa pintaan, folio kiinni ja grilliin/kuumaan uuniin. Näin grillikaudella valmistuu mukavasti siinä muun ohessa. Kuvan yksilö hengaili grillissä reilut 20 minuuttia ja oli kauttaaltaan pehmoinen. Joskus se yksinkertaisin on parasta, nam.
maanantai 25. kesäkuuta 2012
Paahdetut valkosipulit
Paahdetusta valkosipulista on muodostunut meidän perheessä tämän kesän
ehdoton hitti. Pehmoiseksi kypsynyt valkosipuli on niin ihanan makuinen
ettei sitä vaan voi vastustaa. Tämä toimii hienosti mausteena
kaikenlaisissa tahnoissa ja majoneesissa.
Munakoisotahna on oma ehdoton suosikkini, mutta muutkin toimii.
Juhannuksena kokeiltiin suurista valkoisista luomupavuista ja
oliiviöljystä tehtyä versiota, jossa mausteena yksi kokonainen
valkosipuli ja reippaasti oreganoa. Oli hyvää. Harmi vaan ettei
Kaverille nuo pavut käy.
Valkosipulista hattu pois, loraus öljyä ja ripaus suolaa pintaan, folio kiinni ja grilliin/kuumaan uuniin. Näin grillikaudella valmistuu mukavasti siinä muun ohessa. Kuvan yksilö hengaili grillissä reilut 20 minuuttia ja oli kauttaaltaan pehmoinen. Joskus se yksinkertaisin on parasta, nam.
Valkosipulista hattu pois, loraus öljyä ja ripaus suolaa pintaan, folio kiinni ja grilliin/kuumaan uuniin. Näin grillikaudella valmistuu mukavasti siinä muun ohessa. Kuvan yksilö hengaili grillissä reilut 20 minuuttia ja oli kauttaaltaan pehmoinen. Joskus se yksinkertaisin on parasta, nam.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti