n. 3 dl löysää perunamuussia
2 dl provenan täyskaurajauhoa
1 tl psylliumia
2 rkl perunajauhoa
ripaus suolaa
Sekoita taikinan ainekset yhteen ja vaivaa niin kauan, että taikinasta
muodostuu kiinteä pallo. Anna taikinan seisoa hetki ja jaa se sitten
kahdeksaan osaan ja pyörittele palloiksi. Kaulitse palloista kahden
kelmun välissä mahdollisimman ohuita lättyjä. Pieni määrä perunajauhoja
auttaa kaulitsemisessa. Näiden kaulitseminen oli astetta haastavampaa
kuin perustortillojen, mutta onnistui kuitenkin suht vaivatta. Paista
lättyjä molemmin puolin kuivalla kuumalla pannulla kunnes pintaan
ilmestyy ruskeita pilkkuja.
Kuvassa on Kaverin wrappi, jonka täytteenä oli broileria, tuorekurkkuraastetta ja kesäkurpitsatahnaa. Kaveri vetäisi kaksi plättyä, joten hyvää taisi olla. Todettiin jälleen wrapit siitäkin mukaviksi, että ruoka pysyy piilossa ja annoskateus poissa. Ei kaikkien tarvitse leikkiä allergiaa...
Kuvassa on Kaverin wrappi, jonka täytteenä oli broileria, tuorekurkkuraastetta ja kesäkurpitsatahnaa. Kaveri vetäisi kaksi plättyä, joten hyvää taisi olla. Todettiin jälleen wrapit siitäkin mukaviksi, että ruoka pysyy piilossa ja annoskateus poissa. Ei kaikkien tarvitse leikkiä allergiaa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti