Rupesin oikein antaumuksella tätä asiaa pohtimaan, enkä keksinyt syytä
tähän mokaan, en ennenkuin aloin kokkailla kanakastiketta. Koostumus, se
se oli. Aikoinaan imetysdieetin aikana totesin, että Keijussa ja
Oatlyssa on huomattavasti kermaisempi koostumus ja muistaakseni makukin.
Jostain kumman syystä GoGreenin kerma pamahtaa pannulla lähes
välittömästi täysin luiruksi. Jotenkin tuli sellainen olo, että on aivan
sama korvaako kerman kauramaidolla vai tällä, varsinkin kun tämän
joutui tärkkelyksellä suurustamaan siinä missä kauramaidonkin.
Harmittaa. Arvatkaa olinko kermoissani. Kastikkeet teen varmaan
jatkossakin kauramaidolla ihan jo siitä syystä, etten tahdo lisäaineita,
joista ei ole mainittavaa hyötyä. Ehkä tämän kanssa kastike oli ihan
piirun verran kermaisemman makuinen (lyhyt oli piiru) tai sitten
kuvittelin. Luulen, että tämä toimisi paremmin niin, että lurauttaa
juuri ennen tarjoilua valmiin kastikkeen joukkoon, eikä siis kuumenna
enää yhtään. Ja leivontapuolella aion todellakin kokeilla. Siellä
saattaa toimia mainiosti varsinkin, kun maku on aika makeahko. Vaan en
valita en, kaikki sopivat tuotteet otetaan ilolla vastaan ja etsitään
niille sopivat käyttökohteet, niin tämäkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti