2 vatajan lisäaineetonta nakkia
½ kesäkurpitsa
1 dl oolannin perunamuussiainesta
1 tl kuivatttua ruohosipulia
mustapippuria ja suolaa
2 dl kaurajuomaa
1 rkl perunajauhoa
1 rkl kaurajauhoa
öljyä paistamiseen
Raasta kesäkurpitsa ja pilko nakit. Paista kurpitsaa ja nakkeja hetki tilkassa öljyä. Lisää pannulle perunamuussiaines sekä mausteet. Levittele seos tasaisesti pannulle. Kaada seoksen päälle reilu loraus öljyä ja yhteen sekoitetut kaurajuoma sekä jauhot. Anna paistua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. "Munakasta" ei paistamsen aikana kannta koskea. Kun seos on hyytynyt ja kypsä, taita "munakas" kahtia ja liuta varovasti pannulta lautaselle. Koostumus on mureneva, mutta pysyy kasassa hellällä käsittelyllä. Tarjoile annoskateuden karkoittaja raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti