Pihveihin käytin 400g porsaan jauhelihaa, miksei nämä voisi yhtä hyvin tehdä broiskustakin. Pihvit tein perinteisin menoin tätä lihapullataikinan ohjetta mukaillen, mutta mausteeksi käytin reilun lorauksen sinappia, suolaa, mustaapippuria, valkosipulijauhetta, persiljaa ja paprikjauhetta. Suhteellisen reilulla kädellä maustoin. Muotilin taikinasta pihvit, jotka pyörittelin huolellisesti suolalla ja kurkumalla maustetussa jauhoseoksessa (1 osa tattari, 1 osa kauraa, 1 osa perunajauhoja). Paistoin kotletit pannulla reilussa auringonkukkaöljyssä. Öljyn on hyvä olla tarpeeksi kuumaa, ettei se imeydy kotletteihin, mutta kuitenkin riittävän miedolla lämmöllä, jotta kotletit kypsyvät läpeensä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti