2 dl jauhoa
(1 osa tattaria, 1 osa kauraa, 1 osa perunajauhoa)
½ dl murskattuja kurpitsansiemeniä
½dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
½ tl suolaa
1/4 tl ksantaania
½tl psylliumia
½tl psylliumia
1 tl kanelia
1/4 tl inkivääriä
2 banaania muussattuna
1/4 dl sulaa kookosöljyä
½ dl auringonkukkaöljyä
½ dl kaurajuomaa (oatly luomu)
1 rkl siirappia
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon rasvat, huolellisesti muussatut baaanit sekä kaurajuoma. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa noin puoli tuntia. Ensimmäiset 10 minuuttia pasitoin kiertoilmalla, jonka jälkeen lopun ajan normaalilla tasalämmöllä. Olen kokenut, että tällä tavalla kakut nousevat paremmin ja niistä tulee ehkä asteen verran kuohkeampia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti