torstai 3. lokakuuta 2013

Mysli


3 dl provenan puhdaskaurahiutaleita
1 dl auringonkukan siemeniä
reilu rkl juoksevaa hunajaa
loraus auringonkukkaöljyä
kourallinen rusinoita
1 dl tattaripuffeja

Mysli on mukava lisä ruokapöytään aina silloin tällöin. Lisäksi sen valmistaminen on superhelppoa. Sekaan voi heittää lähes mitä tahansa, mikä nyt kunkin ruokavalioon sopii. Tässä satsissa edellä mainitut. 
Mittaa kulhoon kaurahiutaleet ja siemenet, kaada päälle hunaja ja sekoita. Levitä pellille leivinpaperi ja voitele se öljyllä. Kaada pellille hiutaleseos tasaiseksi kerrokseksi ja paista 180 asteessa kiertoilmalla noin 10 minuuttia. Lisää kuuman hiutaleseoksen joukkoon loput kuivat aineet, sekoita ja anna jäähtyä tarjoiltavaksi. Mysli säilyy ilmatiiviissä purkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti