perjantai 5. heinäkuuta 2013

Hilloa

No nytpäs löytyi kaupasta mukavaa valmista. Luomulaatuista vadelma-omenahilloa. Ja mikä parasta, tämä herkku ei sisällä laisinkaan lisättyä sokeria ja on silti niin ihanan makeaa. Ainoa miinus on ainostaan viikon mittainen säilyvyys avattuna. Emme pitäneet ongelmana tämän herkun kanssa... ;)


Sisältää vadelmaa, omenaa ja pektiiniä.

2 kommenttia:

  1. Asun Milanossa ja tunnen tosi hyvin nuo Rigonin "Fior di frutta"-hillot....ne kuuluu mun suosikkihilloihin jo vuosien takaa! Ainakaan Italiassa ko. hillolla ei ole mitaan mainintaa, etta sailytysaika olisi vain viikon!Itse sailytan ne avaamisen jalkeen jaakaapissa ja kylla ne ovat sailyneet ilman mitaan ongelmaa kuten muutkin hillot, jos ei ole ehtineet kadota muutamassa pv:ssa parempiin suihin....;-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Suomessa purkin kylkeen on liimattu jälkikäteen piskuinen suomenkielinen seloste sisällöstä ja siinä lapussa juurikin tuo viikon säilymisaika on mainittu, ei siis itse purkissa. Hyväähän tämä tosiaan on, hakkaa sokerihillot mennen tullen, joten kiva tietää että säilyy pidempäänkin.:)

      Poista