4 dl kaurajuomaa
1 pss kuivahiivaa tai
puolikas tuorehiiva
1 rkl psylliumia
1 rkl finaxin
hapanjuurta
1 rkl siirappia
3 rkl
auringonkukkaöljyä
1 tl suolaa
1 tl sipulijauhetta
1 rkl kuivattua
ruohosipulia
½ tl
valkosipulijauhetta
1 dl oolannin
perunamuussiainesta
1 dl semperin
profiberia
1 dl tattarirouhetta
1 dl
tattarihiutaleita
2 dl tattarijauhoa
Lämmitä kaurajuoma kuumaksi ja sekoita siihen
perunamuussiaines. Lisää hiiva ja psyllium kun seos on sopivan lämpöistä. Anna
seisoa hetki. Sekoita tällä välin kuivat aineet yhteen. Lisää seokseen öljy ja
siirappi sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaa voimakkaasti
muutaman minuutin ajan mieluiten koneella. Kaada taikina öljyttyyn vuokaan ja
kohota peitettynä puoli tuntia. Paista leipää 200 asteessa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti