6 possun kyljystä
5 pienehköä omenaa
3 isoa sipulia
suolaa
musta- ja maustepippuria
valkosipulijauhetta
n. 2 rkl sinappia (kotisinappi)
1 dl vettä
öljyä paistamiseen
Ota lihat huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Paista huoneenlämpöiset kyljykset reilussa öljyssä kullan ruskeiksi ja mausta. Nosta lihat uunivuokaan ja sipaise jokaisen pintaan sinappia. Lisää pannuun pilkotut sipulit ja omenat sekä tarvittaessa loraus öljyä. Kuullota omenoita ja sipuleita hetki ja kaada lihojen päälle. Huuhtele pannu desillä vettä ja kaada uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa (käytin kiertoilmaa) noin tunti. Kääntelin lihoja kerran paistamisen aikana ja noin puolivälissä peitin vuoan foliolla. Meidän maitoa sietävien annokseen lipsahti lisukkeeksi nokare ranskankermaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti