3 dl kaurajauhoa
1 rkl peunajauhoa
4 dl kaurajuomaa
½ tl suolaa
1 rkl sopivaa öljyä
1 porkkana hienoksi raastettuna
reilu 1 dl raastettua kesäkurpitsaa
n. 150g paistettua jauhelihaa
1 sipuli
Paista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta
suolalla ja maustepippurilla. Sekoita yhteen jauhot, kaurajuoma, suola
ja öljy. Seos on suhteellisen löysä. Lisää joukkoon raasteet ja liha.
Mausta esim. yrteillä, tulee tosin ihan hyvää ilman ylimääräisiä
mausteitakin, kunhan maustaa jauhelihan kunnolla. Kaada
taikina leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.
Kaksinkertaistamalla taikinan tulee pellillinen. Paista 225 asteisessa
uunissa n. 40 min (meillä tykätään well done).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti