Tällä kertaa pasta löysi tiensä salaattiin, joka näin kuumuuden keskellä on ruokien aatelia.
200g Penne maissipastaa
500g maustamattomia broilerin filesuikaleita
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta
2 kourallista basilikan lehtiä
1 dl hyvälaatuista neitsytoliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja mustapippuria
250g miniluumutomaatteja
1 tuorekurkku
½ jäävuorisalaatti
Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valmista tällä välin pesto. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon basilikat, valkosipuli sekä oliiviöljy ja aja tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta pesto ripauksella suolaa ja mustapippuria. Valuta pasta ja sekoita sen sekaan pesto.
Jätä pasta maustumaan ja paista sillä aikaa broileri tilkassa öljyä. Mausta lihat suolalla, pippurilla, paprikalla ja valkosipulijauheella. Kaada kypsät broilerit pastan sekaan, sekoita ja nosta kylmään viilenemään. Kun pastat ja broiskut ovat jäähtyneet pieni joukkoon loput aineet, sekoita yhteen ja anna vielä makujen tasaantua jääkapissa hetken verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti