Herkullisia puurohetkiä!
keskiviikko 7. toukokuuta 2014
Riisipuuroa täysjyvähiutaleista
Tämä on pitänyt postata monta monituista kertaa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Yksi meidän lasten lemppareista on riisipuuro. Aidon keittämiseen vaan menee kovin kauan ja valkoista riisihiutaletta meillä kartetaan kuin ruttoa; tyhjää syömistä. Urtekramin riisihiutaleista sen sijaan tulee ihanaa puuroa, jossa sentään on vähän kuituakin (4,6). Yllättäen ja kokeilujen kautta ollaan huomattu, että tämä kannattaa riisijuoman sijaan keittää Oatlyn luomu kaurajuomaan, täydellinen avioliitto. :) Hiutaleiden ja nesteen suhde on suunnilleen samoissa kuin vaikka kaurapuurossa eikä keittoaikakaan ole sen pidempi. Päälle tietenkin sokerikanelia ja "voita".
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos paljon vinkistä. Pitääpi kokeilla!
VastaaPoistaSut on niin haastettu mun blogissa.
VastaaPoistaJään hautomaan ;)
Poista