Broilerit tykkään suikaloida itse. Lihan suutuntuma on jostakin syystä tällöin paljon parempi kuin valmiiksi suikaloiduissa. Pilkkomiseen menee korkeintaan kaksi minuuttia, joten ei maksa vaivaa. Kolme broiskun rintapalaa riitti meidän sakille oikein hyvin. Lihasuikaleet on helppo jättää maustumaan suoraan leikkuulaudalle, puoli tuntia riittää mainosti. Lihat maustoin suolalla, chilijauheella, savupaprikalla, valkosipulijauheella sekä tavallisella parikajauheella. Sillä välin voi valmistella kaiken muun;
huudella ja suikaloida jäävuorisalaatin sekä puolikkaan kurkun. Salaatit alle ja tomaatti-paprikaseos päälle. Kanat paistumaan oliiviöljyyn ja hieman jäähtyneinä salaatin harjalle. Tuo tomaatti-paprikahässäkkä toimii muuten huisin hyvin myös tonnikalasalaatissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti